Pogled u prošlost je doneo poverenje

- osnovna vrednost kojom se vodimo za dugoročan, kvalitetan i zdrav odnos koji obezbeđuje rast. Verujemo i u nas veruju.

Od prvog dana, poverenje u naš tim i metode gradimo uspesima koje naši klijenti postižu. Kroz 11 godina poslovanja i rada sa više od 120 kompanija pokazali smo da je Alterna uspešan strateški partner u ostvarivanju ciljeva pojedinaca i kompanija. Alterna International je ubrzo nakon osnivanja postala nosilac regionalne Master licence za programe razvoja poslovnih veština „Brian Tracy Global“ i „Focal Point Coaching“, programe koji su nastali višedecenijskim istraživanjem najuglednijih svetskih naučnih institucija i mogu se primeniti na sve stilove učenja.

Pogled u sadašnjost je doneo pouzdanost

- klijenti su rekli da smo pouzdan partner u ostvarivanju njihovih ciljeva.

Da li ono što radimo daje opipljivu vrednost našim klijentima i da li donosi rezultate? Više od 39.000 polaznika i preko 1.500 treninga do sada na oba pitanja daju jasan odgovor - DA. Naši klijenti su apsolutno sigurni da će nakon završenog programa koji odaberu, cilj koji su postavili biti ispunjen. U radu sa klijentima, postajemo deo tima, ulazimo u suštinu poslovanja i svakog pojedinca sa kojim radimo i dajemo pristupe, načine i alate koji su lako primenjivi i daju širok spektar rezultata koji u svakom slučaju znače samo jedno – uspeh.

Pogled u budućnost donosi posvećenost

– posvećeni smo kontinuiranom učenju, poslu svakog klijenta, svakom treningu pojedinačno.

Male promene danas su velike promene sutra. Svaki novi minut u koji ulazimo je budućnost koja donosi promene i novine. Zbog toga kontinuirano pratimo trendove, prevodimo ih u nove pristupe i načine rada i pretvaramo u ključnu prednost koju naši klijenti koriste za dostizanje liderskih pozicija. Lideri stvaraju lidere i zbog toga smo posvećeni cilju da ostanemo najbolji u ovome što radimo, maksimalno posvećeni svakom klijentu i svakom treningu pojedinačno.

Alterna International tim

Upoznajte ljude koji će Vam pomoći da steknete pobedničku prednost u svojoj industriji

Licence

Brian Tracy Global

 

Svoj rad baziramo na iskustvima i znanju jednog od svetskih lidera u edukaciji i razvoju kompanija čiji sistemi edukacije obuhvataju oblasti ličnog stava, angažmana, liderstva, kulture, prodaje, produktivnosti, komunikacije i performansi.

Structogram

 

Program koji se bazira na suštinskom poznavanju sebe i drugih, kroz koji serviramo modele realnog postavljanja i dostizanja ličnih ciljeva, ali i komunikacije i rada sa drugima, kroz koji ostvarujete najbolje rezultate.

Focal Point Coaching

 

Kroz rad prenosimo pristup i rezultate FocalPoint Coaching sistema koji je okvir za rast poslovanja sa više od 30 godina uspešne primene u hiljadama kompanija širom sveta.

Reference

Priče o uspehu najbolje pričaju uspesi naših klijenata

Naš pristup

Do uspeha u 3 koraka

 • 1

  Slušamo Vas

  Zajedno definišemo unapređenja koja je potrebno postići. Zatim osmišljavamo pristup i strukturu obuke za Vaše timove i pojedince.

 • 2

  Realizujemo program

  U koordinaciji sa Vama, realizujemo program obuke u Vašoj kompaniji ili u prostorijama trening centra Alterna International.

 • 3

  Pomažemo u implementaciji

  Dajemo praktične metode kako da naučene veštine implementirate u procese rada i dostizanje željenih rezultata.