Prodajna KOŠAVA sa DARKOM MIRKOVIĆEM

2024čet16Maj18:30čet20:00Prodajna KOŠAVA sa DARKOM MIRKOVIĆEMViše informacija →18:30 - 20:00(GMT-11:00) Jurija Gagarina 28/14

Detalji treninga

O prodaji kroz 20 godina prakse Koja to znanja, veštine i stavovi prave razliku između gospodara i žrtve prodaje? O radionici Svakom prija dobar prodajni vetar u leđa, ali Košava ponekad dostiže brzinu i do 100 km/h. Ta moćna sila donosi promene od kojih mnogi beže na neka mirnija radna mesta. Međutim, samo hrabri ostaju i nastavljaju da traju.Koristeći alate, tehnike i savete dokazane kroz dvadesetogodišnje iskustvo, otkrijte kako da prepoznate i iskoristite skrivene prilike na tržištu, izgradite duboke odnose s kupcima i uspešno se nosite s otporom i promenama, te vodite inspirativni prodajni tim. U samo 90 minuta, otvorite vrata ka transformaciji u prodaji! Hajde da zajedno otkrijemo odgovore na ključna pitanja:
  • Koji su najefikasniji principi za izgradnju dubokih odnosa s klijentima/kupcima?
  • Kako se nositi s otporom i promenama na tržištu?
  • Koji su ključni faktori za vođenje inspirativnog prodajnog tima?
Spremite i vi svoja pitanja za čijim odgovorima tragate! Ko će biti vaš domaćin? Vaš vodič kroz ovu avanturu biće Darko Mirković, iskusni stručnjak sa bogatim ličnim iskustvom u prodaji i obučavanju Top performera i menadžera prodaje. Darkova biografija Pridružite se razmeni iskustava.   Učešće se plaća vašim najvrednijim resursom, VREMENOM. Broj mesta ograničen, te rezervišite svoje mesto na vreme.

Detaljnije

Vreme

16/05/2024 18:30 - 20:00(GMT-11:00)

Get Directions