Vrhunske veštine prodaje – po licenci Brian Tracy Global

20,991.60 RSD

Opis

Superior Selling Skills (Vrhunske veštine prodaje) – program po licenci Brian Tracy Global koji je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u prodajnom proces. 

Program vam omogućava fokus na vitalne delove prodaje, najviše na građenje mosta poverenja sa klijentom, jer je poverenje najtraženija vrednost u 21. veku.

Najnapredniji program obuke koji je specijalno prilagođen Vašoj organizaciji će Vašim ljudima dati moćne alate, tehnike i metodologije koje će im omogućiti da pobede konkurenciju i ostvare prodajne ciljeve na vreme. To će im omogućiti da naprave momentalni rast učinka prodaje.

Opstanak kompanije danas potpuno zavisi od prodajnog tima svetske klase. Čak 70% kompanija ne radi prodajnu obuku. Oni drugi će kontrolisati tržište sutrašnjice. Time što na teren šalje najobučenije i najveštije prodavce, kompanija može da ima kontrolu nad svojom budućnošću. Ponekad nijanse odlučuju o tome ko će dobiti klijenta, ali upravo te nijanse prave razliku između najboljih i svih ostalih na tržištu.

Platforma u trajanju od 9 i po časova, sadrži audio materijal čijim čitanjem, slušanjem i popunjavanjem usvajate znanje. Trajanje pristupa programu je 3 meseca bez ograničenja na broj korišćenja lekcija.

Program sadrži 21 modul:

  1. Nove realnosti prodaje
  2. Pobednička prednost
  3. Planiranje lične prodaje
  4. Moć pronalaženja potencijalnih kupaca
  5. Prodaja kroz odnos
  6. Konsultativna prodaja
  7. Kako kupci kupuju
  8. Izgradnja odnosa sa kupcima
  9. Pitanjima do uspeha
  10. Precizno određivanje potreba
  11. Uticaj na ponašanje kupaca
  12. Mega – kredibilitet u prodaji
  13. Držanje uverljivih prezentacija
  14. Uspešno rešavanje primedbi
  15. Prodaja korišćenjem necenovnih faktora
  16. Prevazilaženje otpora prema ceni
  17. Prodajni pregovori
  18. Zaključivanje prodaje
  19. Pružanje odlične korisničke usluge
  20. Ponovna prodaja i preporuke
  21. Upravljanje vremenom za prodavce