Upravljanje vremenom – po licenci Brian Tracy Global

20,991.60 RSD

Opis

Managing Your Time (Upravljanje vremenom)- program po licenci Brian Tracy Global za efikasno definisanje prioriteta, upravljanje sobom i prevazilaženje odugovlačenja. Ovaj trening vam omogućava poboljšanje produktivnosti i povećanje angažovanosti u toku poslovnih aktivnosti, kao i postizanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

Ovaj sveobuhvatni program koji brzo pruža rezultate daje svakoj osobi niz praktičnih alata koji mogu biti primenjeni odmah kako bi se dobili bolji rezultati. Ovaj program će Vam pomoći da razvijete zajedničke ciljeve i standardni referentni okvir za bolju komunikaciju i neposredno unapređenje učinka.

Kako biste poboljšali učinak i produktivnost, potrebno je da postanete stručnjak za upravljanje vremenom. Nijedna veština nije u bližoj vezi sa uspehom u životu ili poslu od veštine dobrog upravljanja vremenom.

Platforma u trajanju od 4 i po časova, sadrži audio materijal čijim čitanjem, slušanjem i popunjavanjem usvajate znanje. Trajanje pristupa programu je 3 meseca bez ograničenja na broj korišćenja lekcija.

Program sadrži 12 modula:

  1. Psihologija upravljanja vremenom
  2. Postavljanje strateških ciljeva
  3. Kako postaviti prioritete
  4. Planiranje i organizovanje
  5. Dostizanje maksimalne produktivnosti
  6. Efikasno upravljanje projektima
  7. Eliminisanje gubljenja vremena
  8. Prevazilaženje odugovlačenja
  9. Zadržavanje pravog kursa
  10. Delegiranje i komunikacija
  11. Ravnoteža između posla i porodice
  12. Filozofija upravljanja vremenom