Sedam tajni menadžerskog uspeha

Vi ste svoja najvrednija imovina. Vaša radna sposobnost i Vaša sposobnost zarade je najvredniji resurs kojim možete da održavate i unapređujete kvalitet Vašeg života. Sve što radite kako biste unapredili Vašu sposobnost da izvanredno završite svoj posao unapređuje Vaš život i posao na neki način. Najefikasniji i najproduktivniji muškarci i žene u poslovnom svetu su oni koji razmišljaju bolje od svojih kolega. Oni izdvajaju vreme da analiziraju, odluče i preduzmu efikasnu akciju u svakoj oblasti njihovih poslovnih života kako bi postigli veće i bolje rezultate od prosečne osobe.

Vaš cilj, tokom Vaše karijere, je da naučite i primenite najbolje ideje, metode i tehnike koje koriste najefikasniji menadžeri u svakoj oblasti kako biste mogli da dobijete najbolje od sebe i da date najbolji doprinos svojoj kompaniji i organizaciji.

U ovoj lekciji ćete naučiti sedam ključnih principa za vrhunski lični učinak, specifične načine razmišljanja i ponašanja koji Vam mogu pomoći da dramatično uvećate produktivnost, učinak i rezultate.

Trajanje lekcije: 27 minuta

Aktiviranjem registracionog linka imate pristup lekciji 10 dana.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om