Otključajte svoju kreativnost

1,470.00 RSD

Vaša sposobnost da rešite probleme, donesete odluke i postignete rezultate je ključna determinanta Vašeg uspeha i sreće u životu. Zato što su Vaše mentalne sposobnosti doslovno neograničene, Vaš potencijal za uspeh i sreću je takođe doslovno neograničen. Otključavanje Vaše kreativnosti je veština, poput vožnje bicikle ili kucanja na pisaćoj mašini. To je nešto što se može naučiti ponavljanjem i vežbom. Najuspešniji muškarci i žene u svakom polju su oni koji koriste daleko, daleko više svoje urođene kreativnosti od prosečne osobe. Ako imate prave brojeve u pravom redosledu, možete da otvorite bilo koju bravu sa kombinacijom. Kada imate prave „brojeve“ što se tiče metoda kreativnog razmišljanja, onda možete da rešite bilo koji problem i postignete bilo koji cilj.

Možete da dramatično unapredite bilo koji deo Vašeg života tako što ćete naučiti kako su drugi radili istu stvar u prošlosti i onda to primenite na Vašu trenutnu situaciju.

U ovoj lekciji ćete naučiti neke od najvažnijih tehnika kreativnog razmišljanja koje su ikada otkrivene. Ove tehnike su više pomogle ljudima da postanu uspešni nego bilo koja druga ideja kreativnog razmišljanja.

Trajanje lekcije: 26 minuta

Aktiviranjem registracionog linka imate pristup lekciji 10 dana.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om.