Nova mentalna ishrana

1,470.00 RSD

Znate da ako promenite svoj način ishrane i pažljivo izaberete hranu koju ćete jesti i vežbe koje ćete raditi, možete da potpuno promenite svoj fizički izgled i kondiciju za veoma kratko vreme. Na isti način, kada promenite svoj „mentalni način ishrane“, možete izuzetno popraviti svoju mentalnu kondiciju. Postaćete pozitivni, optimistični, kreativni, naočiti, druželjubivi i imaćete potpunu kontrolu nad sobom i sopstvenim životom. Sve što jeste i što ćete ikada biti je rezultat Vašeg načina razmišljanja. Kada naučite kako da sistematski hranite svoj um pozitivnim rečima, idejama, slikama i porukama koje su u skladu sa onim što želite da postanete i sa životom koji želite da živite, transformisaćete Vaš način razmišljanja i Vašu ličnost na veoma pozitivan i zdrav način.

U ovoj lekciji ćete naučiti kako da razmišljate na način na koji razmišljaju najpozitivniji i najuspešniji ljudi. Naučićete kako da preuzmete potpunu kontrolu nad Vašim sugestivnim okruženjem.

Naučićete niz tehnika i metoda koje možete da primenite svakog sata i svakog dana kako biste postali efikasnija osoba. Naučićete kako da pretvorite Vaš čitav život u stalnu afirmaciju pozitivnih misli, reči i mentalnih slika.

Trajanje lekcije: 31 minut

Aktiviranjem registracionog linka imate pristup lekciji 10 dana.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om.