Ključna tačka – Moć koncentracije

1,470.00 RSD

Vaša sposobnost da napravite planove, odredite prioritete i onda odlučno radite na ostvarenju najvažnije stvari koju biste mogli da radite je ključ do Vašeg uspeha. Svi uspešni ljudi su razvili sposobnost da se odlučno koncentrišu na jednu stvar, na najvažniju stvar sve dok je ne završe.

Postoje neke veštine koje su od periferne važnosti za uspeh i ima nekih veština koje su centralne. Vaša sposobnost da se koncentrišete na svoj zadatak najviše vrednosti je od ključne važnosti da biste završili što više za kraće vreme. To je ključ za maksimiziranje Vaše vrednosti i produktivnosti. Sposobnost da se koncentrišete je ključna determinanta Vašeg uspeha u svemu što postižete u životu.

U ovoj lekciji ćete naučiti neke od najmoćnijih tehnika koje su ikada korišćene kako biste pretvorili svoj um i energiju u laserski zrak koji će Vam omogućiti da prođete kroz ogromnu količinu posla i završite više od bilo koga oko Vas. Kada počnete da primenjujete moć „ključne tačke“ na svaki deo Vašeg života, zaprepastićete se koliko ćete postati produktivni i koliko ćete se osećati moćno i puni energije.

Trajanje lekcije: 30 minuta

Aktiviranjem registracionog linka imate pristup lekciji 10 dana.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om.