KEY – Upravljanje vremenom

49,135.20 RSD

Managing Your Time (Upravljanje vremenom) – program po licenci Brian Tracy Global za efikasno definisanje prioriteta, upravljanje sobom kroz vreme i prevazilaženje odugovlačenja. Ovaj program Vam omogućava poboljšanje produktivnosti i povećanje angažovanosti u toku poslovnih aktivnosti kao i ravnotežu između privatnog i poslovnog života.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om (347EUR + PDV).

Šifra proizvoda: KMYT-1-1 Kategorija:
Opis

Managing Your Time (Upravljanje vremenom)- program po licenci Brian Tracy Global za efikasno definisanje prioriteta, upravljanje sobom i prevazilaženje odugovlačenja. Ovaj program vam omogućava poboljšanje produktivnosti i povećanje angažovanosti u toku poslovnih aktivnosti, kao i postizanje ravnoteže između privatnog i poslovnog života.

Key program sadrži:

  • KEY Learning Online- platforma
  • KEY Kit- radni materijal
  • Mentoring sesija

Platforma u trajanju od 4 i po časa, sadrži audio materijal koji usvajate čitanjem, slušanjem i popunjavanjem. Ukoliko radite samo 30 minuta dnevno, za 6 meseci ćete moći da svaku lekciju prođete u proseku deset puta i usvojite 100% znanja.

Program, poznat kao mikroučenje, omogućava da svakodnevnim učenjem, za 3-6 meseci, steknete znanje. Namenjen je onima koji žele da uče samostalno.