KEY – Superiorne veštine prodaje

56,215.20 RSD

Superior Selling Skills (Superiorne veštine prodaje) – program po licenci Brian Tracy Global koji je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u prodajnom procesu . Program Vam omogućava fokus na vitalne delove prodaje, a najviše na građenje mosta poverenja sa klijentom jer je poverenje najtraženija vrednost u 21. veku.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om (397 EUR + PDV).

Šifra proizvoda: KSSS-1-1-1 Kategorija:
Opis

Superior Selling Skills (Superirone veštine prodaje) – program po licenci Brian Tracy Global koji je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u prodajnom procesu. Program vam omogućava fokus na vitalne delove prodaje,  najviše na građenje mosta poverenja sa klijentom, jer je poverenje najtraženija vrednost u 21. veku.

Key program sadrži:

  1. KEY Learning Online- platforma
  2. KEY Kit- radni materijal
  3. Mentoring sesija

Platforma u trajanju od 9 časova, sadrži audio materijal koji usvajate čitanjem, slušanjem i popunjavanjem. Ukoliko radite samo 30 minuta dnevno, za 6 meseci ćete moći da svaku lekciju prođete u proseku deset puta i usvojite 100% znanja.

Program, poznat kao mikroučenje, omogućava da svakodnevnim učenjem, za 3-6 meseci, steknete znanje. Namenjen je onima koji žele da uče samostalno.