KEY – Strateško liderstvo

63,295.20 RSD

KEY – Strategic Leadership (Strateško liderstvo) – program po licenci Brian Tracy Global koji je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u organizacijama. Kroz ovaj program možete da naučite kako da, uz najbolja svetska iskustva  postignete vrhunski rezultat i na pravi način upravljate zaposlenima.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om (447 EUR + PDV).

Šifra proizvoda: KSL-1-1 Kategorija:
Opis

Strategic Leadership (Strateško liderstvo) – program po licenci Brian Tracy Global koji je baziran na strateškom pristupu i realnim situacijama u organizacijama. Kroz ovaj program možete da naučite kako da postignete vrhunski rezultat i na pravi način upravljate zaposlenima, učeći iz najboljih svetskih iskustava.

Key program sadrži:

  1. KEY Learning Online – platforma
  2. KEY Kit – radni materijal
  3. Mentoring sesija

Platforma u trajanju od 10 i po časova, sadrži audio materijal koji usvajate čitanjem, slušanjem i popunjavanjem. Ukoliko radite samo 30 minuta dnevno, za 6 meseci ćete moći da svaku lekciju prođete u proseku deset puta i usvojite 100% znanja.

Program, poznat kao mikroučenje, omogućava da svakodnevnim učenjem, za 3-6 meseci, steknete znanje. Namenjen je onima koji žele da uče samostalno.