Izgradnja odnosa sa kupcima

1,470.00 RSD

Uspešni prodavci su daleko uspešniji u izgradnji i održavanju visokokvalitetnih odnosa sa svojim potencijalnim kupcima i kupcima od prosečnih prodavaca. Ljudi su stopostotno emotivna bića.

Oni odlučuju emocijama a onda opravdavaju razumom. Način na koji se kupac oseća u odnosu na Vas će imati veći uticaj na njegovu ili njenu odluku nego bilo koji drugi faktor. Najvažnija stvar koju možete da uradite u izgradnji uspešne karijere prodavca je da zadobijete i zadržite kupce na duži rok. Što budete bolji u razvijanju visokokvalitetnih odnosa sa kupcima, to ćete više prodavati, biće vam lakše da prodajete, više novca ćete zaraditi i bićete vredniji sebi i svojoj kompaniji.

Razvijanje pozitivne ličnosti koja vodi dugoročnom uspehu prodaje je slična održavanju dobre kondicije. Potrebno je da u kontinuitetu koristite svoje „mišiće ličnosti“ kako biste postali prijatnija, pozitivnija i dopadljivija osoba u svemu što radite. Ne postoji ništa što će Vam pomoći više da razvijete pozitivnu reputaciju među Vašim kupcima i potencijalnim kupcima.

Trajanje lekcije: 28 minuta

Aktiviranjem registracionog linka imate pristup lekciji 10 dana.

Finansijska vrednost je prikazana u dinarima sa uračunatim PDV-om.